Chlorella

Op natuurlijke wijze ontgiften met Chlorella!

De reden waarom chlorella naast spirulina zo aan populariteit heeft is omdat chlorella  bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.

Dit komt mede omdat chlorelle een goed bron van ijzer is.

Chlorella heeft een vezelachtige celwand die zich bindt zware metalen (zoals cadmium, lood of amalgaam) en pesticiden (dioxines, pcb’s).

 

Op deze manier is chlorella in staat om ons lichaam te ontgiften. Daarnaast heeft chlorella ons ook een indrukwekkende variëteit geconcentreerde voedingswaarde te bieden.

De meest bijzondere stof die in Chlorella wordt aangetroffen, is de Chlorella Groei Factor (CGF). Deze substantie is opgebouwd uit de nucleïnezuren DNA en RNA, vitamines, mineralen, zes natuurlijke suikers en een uit zes aminozuren samengesteld peptidensegment.

 Het resultaat: meer veerkracht en meer energie!

Onze Chlorella Pyrenoidosa heeft een gebroken celwand en is biologisch gecertificeerd door het SKAL, is gegarandeerd GM-vrij en vrij van pesticiden of zware metalen, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, vulstoffen of synthetische toevoegingen.

Wij verkopen zowel chlorella tabletten als poeder en bieden u de beste kwaliteit tegen de  beste prijs!  Vandaag besteld morgen of overmorgen in huis! (Nederland)

Wij versturen naar alle Europese landen.

 Every day proper nutrition

Your

Daily

Detox

 

Chlorella staat bekend vanwege zijn vermogen om het lichaam te helpen ontgiften. Humane en dierstudies geven aan dat het effectief is bij het verwijderen van zware metalen en andere schadelijke stoffen uit het lichaam (1, 2, 3, 4).

Bovendien is aangetoond dat chlorella de hoeveelheid andere schadelijke chemicaliën die soms in voedsel wordt aangetroffen, helpt verminderen. Een daarvan is dioxine, een hormoonverstoorder die veel voorkomt in dierlijke voeding. (5 ,6, 7,)

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »