Vitamine D

Vegan Vitamine D3.

Vegan Vitamine D3

Vegan Vitamin D3 is een 100% veganistisch en voor vegetariers  geschikt Vitamine D3 supplement. Het is goedgekeurd door de Vegan Society en de Vegetarian Society  en de onderzoeksgegevens zijn gevalideerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten (inclusief wereldberoemde Stirling University).

Vegan Vitamine D3. De grote vraag: Wat is het?

Onze exclusieve veganistische vitamine D3 (cholecalciferol) is afkomstig van een speciale, biologische en plantaardige bron, namelijk: korstmos (lichens). Zowel de plant zelf, als het bewerkte (gefiltreerd) materiaal  en de geëxtraheerde olie bevatten significante hoeveelheden vitamine D3.

De wondere wereld van korstmossen (lichens)

Korstmossen zijn kleine unieke plantensoorten, bestaande uit een symbiotische samenwerking van een schimmel met een alg. Dit geeft ze unieke eigenschappen om te overleven in extreme klimaten.  Ondertussen produceren deze korstmossen een aantal nuttige voedingsstoffen, waaronder vitamine D3!  Korstmossen zien er uit  als mos of kleine plantjes en ze worden over de hele wereld gevonden waaronder in het noordpoolgebied, woestijnen, op de grond in bossen en overal om ons heen groeien ze op grafzerken, banken, rotsen enz. Er zijn veel verschillende soorten korstmossen maar voor dit supplement werken we met een zorgvuldig geselecteerde stam waarvan is bewezen dat het  vitamine D3 bevat.

Zorgvuldige duurzame teelt en extractie

Een belangrijk onderdeel van het onderzoek was er op gericht om de Vitamine D3 rijke olie te winnen uit het mos met behoud van de stabiliteit.  Er is een systeem ontwikkeld waarbij  de olie wordt  geextraheerd in een totaal gecontroleerde omgeving waarbij licht, warmte en vochtigheid stabiel worden gehouden. Dit gebeurt vlak bij de plaats waar de duurzaam geteelde korstmos wordt geoogst om optimale versheid te garanderen.

 

Een lange geschiedenis van veilig gebruik

Veiligheid is onze prioriteit en we hebben zorgvuldig een korstmos geselecteerd die al eeuwen in levensmiddelen wordt geconsumeerd. Dit gebeurt trouwens tot op de dag van vandaag.

Hoe wisten we dat korstmossen vitamine D3 kunnen bevatten?

Als u op het internet zoekt op  ‘korstmossen en vitamine D3’, dan komt u veel onderzoek tegen over een grote verscheidenheid aan soorten. We bestudeerden bestaand onderzoek en op basis van de resultaten hebben we een aantal soorten nader bekeken. Wij hebben de aanwezigheid van stabiele niveaus van vitamine D3 in een bepaald kortsmos stam vastgesteld.

Testen om de niveaus van vitamine D3 te kwantificeren

Het belangrijkste onderdeel van ons onderzoek was ten eerste om de aanwezigheid van vitamine D3 bewijzen in de korstmossen zelf en daarna inhet verwerkte materiaal en de geëxtraheerde olie. Dat is precies wat we hebben gedaan.

Optimale puurheid

Door extractie van de olie uit het korstmos  kunnen we optimale zuiverheid en stabiele vitamine D3 (cholecalciferol) waarborgen. Wij testen elke partij om het precieze niveau van D3 te meten.

Ingredienten:

Plantaardige vitamine D3 bron

zetmeel, sucrose, siliciumdioxide,

antioxidanten, d-alfa tocoferol, ascorbylpalmitaat),

cholecalciferol,

antiklontermiddel (Stearinezuur, magnesiumstearaat).

Every day Proper Nutrition

The Sun Vitamin

Vitamine de speelt een belangrijke rol bij het functioneren van ons immuunsysteem! Enkele van de toegestane claims zijn:

 

  • Toegestaan: Vitamine D draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem
  • Toegestaan: Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Toegestaan: Vitamine D helpt de normale werking van het immuunsysteem
  • Toegestaan: Vitamine D helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen
  • Toegestaan: Vitamine D helpt het immuunsysteem
  • Toegestaan: Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam
  • Toegestaan: Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem
  • Toegestaan: Vitamine D zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem
  • Toegestaan: Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »