Phycocyanine

Spiral Blue – Spirulina Extract

Spiral Blue – Blauw Spirulina Poeder Extract van Eco Mundo

100% pure Fycocyanine-Superfood – Natuurlijk – Veganistisch – Glutenvrij – Ideaal voor kleurrijke smoothies!

Fycocyanine is een blauw pigment dat is afgeleid van blauwgroene algen en staat bekend als een krachtige anti-oxidant . Het kan hierdoor het immuunsysteem bevorderen en onze natuurlijke energie ondersteunen.
Niets toegevoegd! Slechts één ingrediënt! Dit superfoodpoeder is 100% natuurlijk, veganistisch en bevat geen toegevoegde suikers, gluten en GMO’s

Superboost je maaltijden, soepen en smoothies! Maak een capsule open en voeg simpelweg een vleugje kleur toe. Dit levendige blauwe poeder zit boordevol talloze gezondheidsvoordelen en zal uw recepten transformeren zonder de smaak of geur te beïnvloeden.

Je kunt het natuurlijk ook gewoon als supplement nemen. 1 keer daags een capsule is voldoende. Dit fycocyanine-extract is namelijk 7000x sterker dan de hoeveelheid die normaal in Spirulina voorkomt!

Serveersuggestie: voeg de inhoud van 1 capsules toe aan uw favoriete recepten of neem 1 capsule in met water.

Ingrediënten: Fycocyanine

 

Spirulina is een zogenoemde groen-blauwe alg en de blauwe kleur wordt gevormd door een stofje dat Fycocyanine heet (fiko-sieja-niene)

De stof Fycocyanine is in de afgelopen 10 jaar door steeds meer wetenschappers onderzocht. Het woord ‘Fycocynanine’ komt van het Griekse woord voor ‘phyco’ (alg) en het Griekse woord ‘cyan'(blauw).

Dit stofje is het voornaamste verschil tussen Spirulina en Chlorella. Fycocyanine is het prachtige blauwe pigment wat Spirulina haar unieke kleur geeft. Los maar eens een tablet Spirulina op in water, dan zie al heel snel wat er gebeurt!

.Fycocyanine is een stof die alleen te vinden is in blauwgroene algen zoals Spirulina. Het komt niet voor in andere voedingsmiddelen.

Phycocyanine is 7000 keer geconcentreerder dan Spirulina zelf!

 

Bewaren op een koele en droge plaats

Every day Proper Nutrition

Spiral Up!

Phycocyanine wordt speciaal aanbevolen voor sporters atleten die hun prestaties en het  herstel na intense inspanningen of blessures willen verbeteren.

Dankzij zijn structuur, vergelijkbaar met die van erytropoëtine (EPO), draagt phycocyanine bij tot de aanmaak van rode bloedcellen en bevordert zo het transport van zuurstof naar het spier- en immuunsysteem.

De anti-radicale eigenschappen van phycocyanine helpen de cellen te beschermen tegen schade door zogenoemde ‘vrije radicalen’. Het is ook aangetoond dat het neuroprotectief werkt.

Adres

SuperFoodISM

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »