Hennep Zaad

Hennep Zaad. Mind Bending Nutrition!

Hennepzaad is afkomstig van de Hennepplant. De zaadjes van deze plant zijn voor mensen en dieren erg gezond en voedzaam. Dit komt omdat er van nature vezels, eiwitten, omega zuren, vitaminen en mineralen in hennepzaad zitten. Doordat de zaadjes een nootachtige smaak hebben zijn ze prima om rauw te eten. Deze gepelde zaadjes kunnen zo aan allerlei gerechten toegevoegd worden.

 

Hennepzaad gebruiken

 

Je kunt hennepzaad over salades, pasta en rijst sprenkelen voor een heerlijke smaak en bite. Daarnaast is het een uitstekende toevoeging aan een granenontbijt en met yoghurt. Hennepzaad mengen door shakes, smoothies of sap is ook een aanrader!

 

Ingrediënten: 100% Hennepzaad gepeld biologisch. Bevat 0,10 mg THC.

Allergeneninformatie: Kan sporen van gluten bevatten.

Bewaren: Koel, droog en afgesloten bewaren.

Every day Proper Nutrition

‘High’ Quality

Hennepzaden hebben een milde, nootachtige smaak en worden ook wel hennepharten genoemd.

Hennepzaden bevatten meer dan 30% vet. Ze zijn uitzonderlijk rijk aan twee essentiële vetzuren, linolzuur (omega-6) en alfa-linoleenzuur (omega-3).

Ze bevatten ook gamma-linoleenzuur, dat in verband is gebracht met verschillende gezondheidsvoordelen.

Hennepzaden zijn een geweldige eiwitbron, aangezien meer dan 25% van hun totale calorieën afkomstig is van hoogwaardige eiwitten.

Dat is aanzienlijk meer dan vergelijkbare voedingsmiddelen zoals chiazaad en lijnzaad, waarvan de calorieën voor 16–18% uit eiwitten bestaan.

Hennepzaden zijn ook een geweldige bron van vitamine E en mineralen, zoals fosfor, kalium, natrium, magnesium, zwavel, calcium, ijzer en zink.

Hennepzaden kunnen rauw, gekookt of geroosterd worden gegeten.

Adres

SuperFoodism

Moezelhavenweg 91

1043AM AMSTERDAM

The Netherlands

Bel ons

(+31)-20-3413410
(+31) 6-46024298

Email

info@superfoodism.com

superfoodism.com

Everyday.Proper.Nutrition.

Translate »