Tarwegras

Tarwegras. Did you have your shot today?

Tarwegras zijn de scheuten die uit tarwezaad groeien. Het tarwegras wordt gedroogd en vervolgens gemalen tot poeder. Onze tarwegras poeder is afkomstig van biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Het poeder is rijk aan mineralen en vitaminen.

Tarwegras heeft een vrij uitgesproken smaak. Als je nog niet bekend met tarwegras dan kan de smaak even wennen zijn! Neem bijvoorbeeld een tarwegras shotje. Pak een borrelglaasje, neem 1 theelepel poeder en vul aan met water. Met slechts één shot krijg je een goede concentratie voedingsstoffen binnen. En je kunt tarwegras poeder natuurlijk ook door een smoothie, shake of yoghurt mixen!

 

Every day PROPER NUTRITION 

Drink Your Greens!

Tarwegras is een uitstekende bron van veel verschillende vitamines en mineralen. Het bevat vooral veel vitamine A, C en E, evenals ijzer, magnesium, calcium en aminozuren.
Zoals alle groene planten bestaat tarwegras ook uit chlorofyl, het groene pigment van planten dat veel gezondheidsvoordelen heeft. Het bevat ook verschillende belangrijke antioxidanten, waaronder glutathion en vitamine C en E.

 

Adres

Admiraal de Ruyterweg 185HS

1056GD Amsterdam 

The Netherlands

Telefoon

(+31) 20-3413410
(+31) 6-46024298

Translate »